Thursday, February 9, 2012

sejuk,panas,sejuk

dari semalam, cuaca sejuk semula di seluruh negara jepun ;) (skema..hik2)


salji turun mcm tak sempat2...specially area Japan sea mcm niigata,gifu,ishikawa etc.
sian derang..specially makcik2,pakcik2,atuk2 nenek2 jepun, byk cases derang ni meninggal time sejuk nie.sian kan..


betapa untung nya tinggal kat m'sia.
rileks je lepak jer kan =)


cuma kalaulah org m'sia ni lebih menjaga makanan derang,jgn mkn yg berminyak sgt,berlemak sgt..maybe average life penduduk m'sia akan lebih panjang..


pros n cons of life +(〇′3`*)


well,
this week dah pon sampai ke akhir.esok dah hari jemat =)
weekends ni cuti 3hari.yey! public holiday on saturday so ganti on monday..so monday cuti!


n monday 13 february ♡


29th birthday♡
tahun nie tahun terakhir umur ade number 2 +_+


sunyi ade, happy pon ade, tapi sunyi yang manyak...ehmmm like 30-70percent kot;)


誕生日は悪くないから(汗)相手をちゃんと見ていない私が結局悪いんだ・・
あんまり深く考えないで行こうって!頑張る~スマイル♡スマイル♡


semalam dapat 1st present from pakcik kat company =)
dia kata wife dia belikan...kawaii ichigo/strawberry case yang bila bukak ade 2bungkus cookies kat dalam..

so sweet n cute ↓↓↓

ade anak arnab intai dari dalam ;)


actually time birthday wife pakcik tu, i buat brownie tak silap n wrap bagi dia,kire dia balas balik laa nie;) thank you sooo much!


this monday a little treat for myself ♪ dermalogica stone therapy ♪

~tanoshimi~


btw,

sakit leher aritue,ilang mcm tu jer..so tak pi hospital..huhuhu...hope takde ape2 lah hendaknya,amin.

dah umur mcm nie, nak jaga dia baik2 cos i only have me.

ganbarou!


1 comment:

J.M.R said...

take a good care of urself:-)

http://jmr23.com