Wednesday, February 15, 2012

One year older, one more happiness, one more KETABAHAN

=)


=)


=)


=)


=)


=)


THANKS alot for making me smile with the birthday wishes.
really thankful to have some people who cares about around...
and,birthday ends with no special celebrations or anything..

semuanya seperti hari2 biasa and i appreciate it very much.no more lar party2 nie;)

ade presents dari kawan2 from company n kawan2 time univ dulu.
paling best dapat yg kat bawah nie ↓ ↓

pernah bgtau kat kawan2 ofis, i suke apple..
so derang was like pakat2 kot..give away benda2 berkait dgn apple..cute jer..

saye lah cik apple jepun?
hehehe..marah lak Cik Epal nnt;)

ade yg kasik buah apple sebijik lagik ;)

anyway...thanks!
bagus jugak dapat makanan,takde payah simpan2...
simpan dalam perut kejap then 'buang'..hahaha...



apple jam,apple pie n an apple =)




pre-birthday dinner was held with officemates on friday 9th Feb...


a small dinner, 4 people, night view of Utsunomiya, n a lil cake ♡ めっちゃ嬉しかった~!


terharu dengan kebaikan/kemurahan hati mereka... =)


happy birthday to me!




that's it, the super ordinary birthday of me.




i would like to say(mungkin tak cukup dengan perkataan), terima kasih untuk ibu ayah yang melahirkan,membesarkan,mendidik,mengasuh,menyayangi diri ini seadanya diri ini.tanpa ibu ayah diri ini takkan kenal dunia ini, takkan sampai ke hari ini.


tiada kata,tiada kasih sayang seagung kasih sayang ibu ayah terhadap diri ini.


alhamdulillah Dia masih mengizinkan diri ini untuk bernafas,duduk menjejakkan kaki di dunia ini. jika Dia ingin ambil nyawa ini entah esok,entah lusa...


diri ini ingin memohon keampunan dari ibu ayah kerana banyak menyusahkan,kerana tak dapat berbakti sebaiknya terhadap ibu ayah..


i love ibu ayah more than anything.




moga insyaAllah diri ini akan lebih tabah,


esok akan lebih tabah dari hari ini,


lusa akan lebih tabah dari esok dan seterusnya...




i pray,i hope...

1 comment:

J.M.R said...

hepi 30th birthday - 2013